Harmadik évadát kezdi a Jó kérdés

1 hét 3 nap ago
A Magyar Színházi Társaság nagy népszerűségnek örvendő beszélgetéssorozata, a Jó kérdés havi rendszerességgel a közönség érdeklődésére számot tartó témákat dolgoz fel izgalmasan, bennfentesség nélkül. Az idei, harmadik évad a Színházak Éjszakáján veszi kezdetét.
mszt_org_admin

Közlemény

1 hét 4 nap ago
  A Magyar Színházi Társaság Elnöksége szeptember 2-án megtartotta évadnyitó ülését. A tavalyi szezonban illetve a nyári szünet alatt történt események értékelése után az Elnökség úgy döntött, hogy munkáját a továbbiakban is a szakmai rendezvényekre, problémákra koncentrálja, s rövidesen összeállít egy beszámolót, melyben a Színházi Társaság és tagszervezetei közelgő szakmai programjait, közelmúltban elért eredményeit foglalja ... Olvass tovább
mszt_org_admin

Jó kérdés beszélgetéssorozat

3 hét 2 nap ago
2019. szeptember 21-én indul a Jó kérdés beszélgetéssorozat harmadik évada. Az esemény a Színházak Éjszakája programsorozat keretein belül kerül megrendezésre, ezért belépés csak karszalaggal lehetséges.
mszt_org_admin

Ismétlés jog

3 hónap 1 hét ago
A Magyar Színházi Társaság Elnöksége csatlakozik az Előadóművészi Jogvédő Iroda, a Színházi Dolgozók Szakszervezete és a MASZK Országos Színészegyesület petíciójához.
mszt_org_admin

Checked

26 perc 18 másodperc ago
SubscribeFeliratkozás a következőre: Magyar Színházi Társaság hírcsatorna